Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: Ένας Ελληνογερμανός, «ταμάμ» για το Τριφύλλι! (vids)

Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: Ένας Ελληνογερμανός, «ταμάμ» για το Τριφύλλι! (vids)

Το πρόβλημά του στη μεσαία γραμμή θα μπορούσε να καλύψει ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του χαφ της Πάντεμπορν, Σεμπάστιαν Βασιλειάδη.

Ο Ελληνογερμανός κεντρικός μέσος έχει αποκτήσει μια καλή γεύση από τα γήπεδα της Bundesliga με τη φανέλα της Πάντεμπορν, ασχέτως αν ο γερμανικός σύλλογος αδυνατούσε να αντέξει τον ανταγωνισμό της κορυφαίας λίγκας.

Το Τριφύλλι δεν μένει αδιάφορο σε περιπτώσεις Ελλήνων του εξωτερικού, ψάχνει συνεχώς, για «λαβράκια», ενώ θυμίζουμε πως προ τριετίας, λόγω του «ban» των μεταγραφών, αναζητούσε μόνο τέτοιους ποδοσφαιριστές.

Ο Βασιλειάδης είναι ένας ιδιαίτερα γρήγορος ποδοσφαιριστής με την μπάλα στα πόδια, «βλέπει» γήπεδο, ενώ παίζει στα όρια της περιοχής του αντιπάλου με έφεση στο μακρινό σουτ.

Οι μετοχές του παίκτη της Πάντεμπορν αυξάνονται συνεχώς, οπότε, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να τον κάνει δικό του κι για ως μια επένδυση για το μέλλον.

Την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός ψώνισε από την Πάντεμπορν, ήταν για τον Γενς Βέμερ, μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που ασφαλώς, δεν θέλει να θυμάται.

Δείτε το υπέροχο τέρμα του Βασιλειάδη στη φιλική ισοπαλία κόντρα στην Μπιλμπάο (3-3):

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News