Στο μικροσκόπιο του Ντρεοσί ο Βασιλειάδης

Στο μικροσκόπιο του Ντρεοσί ο Βασιλειάδης

Τον Έλληνα ομογενή, Σεμπάστιαν Βασιλειάδη έχει εξετάσει ο Πιέρ Ντρεοσί ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Ο 23χρονος κεντρικός μέσος αγωνίζεται στην Πάντεμπορν (αποκτήθηκε από την Άαλεν ως ελεύθερος έναντι του ποσού των 350 χιλιάδων ευρώ) και φέτος, έχει καταγράψει 18 συμμετοχές για 1 ασίστ στο πρωτάθλημα της Μπουντσελίγκα 2.

Η λογική λέει πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός χαφ, καθώς στη διάρκεια της σεζόν, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στη μεσαία γραμμή.

Ο Βασιλειάδης, του οποίου η αξία εκτιμάται στα 2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο παρελθόν στην Ελλάδα, και θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή για τους πράσινους, λόγω των συνεχόμενων αγώνων που έχει δώσει στη β’ δυναμικότητας λίγκα της Γερμανίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News