«Σειρήνες» από Κεντρική Ευρώπη για Ιωαννίδη!

«Σειρήνες» από Κεντρική Ευρώπη για Ιωαννίδη!

Τα βήματα του Φώτη Ιωαννίδη ακολουθούν αρκετές ομάδες εκτός συνόρων, ενώ μια εξαιρετικά ένθερμη ως προς το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα επιθετικό εντοπίζεται από την κεντρική Ευρώπη.

Ο 21χρονος Ιωαννίδης έχει στρέψει πάνω του τα φώτα με τις εμφανίσεις του τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην Εθνική Ελπίδων.

Πρόσφατα, σκόραρε με τη «γαλανόλευκη» δύο φορές, ενώ και με το Τριφύλλι παραμένει «αξία»,  όντας μάλιστα, από τους λίγους διασωθέντες στο πρόσφατο ματς με τον Άρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime» ο Ιωαννίδης έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και έχει συμπεριληφθεί στη λίστα αυτών για μελλοντικά. Κάποια, όμως, που δείχνει να «καίγεται» από την Κεντρική Ευρώπη, δεν αποκλείεται να κάνει γνωστό το όνομά της σύντομα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News