Σαβιέρ: Οι γκολάρες και η επική ατάκα

Σαβιέρ: Οι γκολάρες και η επική ατάκα

Παρά το πρωινό της ώρας, η ζέστη δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην πρώτη από τις δύο προπονήσεις της Τετάρτης.

Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτό το ζήτημα, μια και κυρίαρχη θέση είχαν οι απαιτήσεις του Ντάνι Πογιάτος σε θέματα τακτικής και τοποθέτησης στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επικεντρώθηκε σε ασκήσεις με παίκτη παραπάνω στην επίθεση (τρεις εναντίον δύο και δύο εναντίον ενός), ζητώντας από τους αμυνόμενους να προλαμβάνουν τον κίνδυνο, λειτουργώντας αποτρεπτικά και όχι κατόπιν εορτής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με εξάσκηση στα τελειώματα και επίθεση ένας εναντίον ενός, ενώ ολοκληρώθηκε με τις ασκήσεις με παίκτη παραπάνω.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Καρλίτος, Μπουζούκης (δέχθηκε ένα χτύπημα στη γάμπα στη χθεσινή προπόνηση), Χατζηθεοδωρίδης.

Τα γκολ και η ατάκα του Σαβιέρ

Στη άσκηση με τα τελειώματα εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Αντόνιο Σαβιέρ, ο οποίος πέτυχε πάρα πολλά γκολ (πάνω από 10).

Μάλιστα, ύστερα από ένα γκολ με υπέροχη λόμπα από πλάγια θέση, ο Ισπανός είπε: «Παιδιά σε κάποιες περιπτώσεις απλά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Είναι απλά θέμα ποιότητας».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News