Ριστάρτ στη Λεωφόρο με νίκη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Τσέριν: Οι δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό

Παναθηναϊκός-Λαμία για την 21η αγωνιστική της Super League

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για επιστροφή στις νίκες προκειμένου να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας. Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία ψάχνει πόντους «σωτηρίας» και με αμυντική τακτική θα παλέψει για τι μεγάλη έκπληξη στη Λεωφόρο.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» αναζητούν αντίδραση κι ένα επιθετικό ξέσπασμα για να ανέβουν και ψυχολογικά. Το σύνθημα δόθηκε απ’ όλους κατά τη διάρκεια της βδομάδας και άπαντες έκαναν λόγο για «αντεπίθεση». Περιμένουμε ότι από το πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός θα ασκήσει ασφυκτική πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων με στόχο ένα γκολ που θα απομακρύνει την πίεση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Λαμία σκοράρει με το «σταγονόμετρο» κι εκτός έδρας έχει περισσότερο το μυαλό της στον τρόπο που θα χαλάσει το παιχνίδι του αντιπάλου, παρά στον τρόπο που θα απειλήσει την αντίπαλη εστία. Οι παίκτες του Γιοβάνοβτις μπροστά στο κοινό τους θα μπουν αποφασισμένοι και το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν έχει αρκετές πιθανότητες.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport1 HD.

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Ιβάν

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Τρίπολη είδε εκ νέου τους Σπόραρ και Παλάσιος να βρίσκονται σε ρηχά νερά, ενώ υπάρχει προβληματισμός και για την εικόνα του Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος δεν βοήθησε και εμφάνισε σημάδια κούρασης στα τελευταία παιχνίδια. Ο coach του «τριφυλλιού» χρησιμοποίησε τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα (Μαντσίνι, Κλάινχαϊσλερ) μετά το 75’ και το γεγονός ότι δεν θέλησε να ρισκάρει τελικά του γύρισε «μπούμερανγκ».

Πάντως, ο Σέρβος προπονητής παρότι βλέπει την ψυχολογία όλων να είναι στο ναδίρ, πιστεύει ότι η ομάδα του θα ξαναβρεί το δρόμο της και θα ξεκινήσει αντεπίθεση. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε παραμονές του αγώνα.

«Με τον Αστέρα δεν κινδυνεύσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε και το παιχνίδι όπως θα κάναμε με έντεκα παίκτες. Δεν αξίζαμε να χάσουμε από τη μοναδική επίθεση του Αστέρα δεχθήκαμε γκολ, ενώ μπορούσαμε να βρούμε γκολ σε κάποιες τελικές προσπάθειές μας.

Υπάρχει προβληματισμός. Ήμασταν η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα για μεγάλο διάστημα. Όταν δέχεσαι τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, προβληματίζεσαι. Υπάρχουν πολλά ματς μέχρι το τέλος. Είμαστε καλή ομάδα, έχουμε καλούς παικτες και θα αντιδράσουμε.

Δεν μπορώ να μιλήσω για κοιλιά. Αλλά σίγουρα είναι μία κακή περίοδος αγωνιστικά και βάσει αποτελεσμάτων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News