Ράις: «Μίλησα με Καλάθη πριν αποφασίσω - Αυτά μου είπε»

Ράις: «Μίλησα με Καλάθη πριν αποφασίσω - Αυτά μου είπε»

Ο Ταϊρίς Ράις, μιλώντας για την απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως επικοινώνησε με τον Νικ Καλάθη, από τον οποίο άκουσε όλα όσα ήθελε για να… πειστεί, ώστε να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Διαβάστε ένα απόσπασμα, από όσα δήλωσε ο Ράις στην ιστοσελίδα sdna.gr:

– Πόσο σε «ιντρίγκαρε» η προοπτική του Παναθηναϊκού, όταν άκουσες για το ενδιαφέρον των «πρασίνων»;

«Ήμουν έκπληκτος στην αρχή, αλλά και ενθουσιασμένος παράλληλα. Το ενδιαφέρον από μόνο του ήταν αρκετό για εμένα. Χάρηκα που έδειξε μια τόσο ιστορική ομάδα ότι ενδιαφέρεται για την περίπτωσή μου. Όταν μου έδωσαν και το συμβόλαιο συνειδητοποίησα πως δεν χρειάζομαι καν χρόνο για να το σκεφτώ. Ήταν μια ευκαιρία που έπρεπε να αρπάξω κατευθείαν».

– Μίλησες με τον Νικ Καλάθη αυτές τις μέρες;

«Ναι, μιλήσαμε με τον Νικ πριν από δύο μέρες».

– Προσπάθησε να σε «στρατολογήσει»;

«Όχι ακριβώς. Στην πραγματικότητα, εγώ τον κάλεσα. Όταν μου ήρθε η πρόταση το πρώτο που σκέφτηκα ήταν: “ΟΚ, ας το συζητήσω με τον Νικ”. Είναι φίλος μου. Παίζουμε ως αντίπαλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από το κολέγιο. Ο πρώτος που κάλεσα ήταν ο Νίκος Ζήσης και ο αμέσως επόμενος ο Νικ».

– Τι σου είπε, λοιπόν, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού;

«Το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν ότι έχω πρόταση από την ομάδα του και ήθελα να ξέρω τι σκέφτεται και εκείνος. Πώς πιστεύει ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε. Είχα τις σκέψεις μου, αλλά ήθελα να ακούσω και τις δικές του. Μόλις μιλήσαμε, κατάλαβα πως βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα. Μου είπε πως πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα. Εκτός παρκέ είναι όλα τακτοποιημένα. Εντός του γηπέδου δεν υπάρχουν πολλά να συζητήσεις. Θα παίζω στον Παναθηναϊκό και αυτό αρκεί. Μου είπε αυτά που ήθελα να ακούσω».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News