Ράις: «Δεν ξέρω πως έγινε»

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού και του αγώνα, ο Ταϊρίς Ράις με τους 41 πόντους, μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε:

“Δεν ξέρω πως έγινε. Ετοιμάσαμε ορισμένα πράγματα για το παιχνίδι. Πήγαινε κομμάτι-κομμάτι. Συνέχισα να σουτάρω, ένιωθα πολύ καλά. Δεν μπορείς να μένεις ζεστός σε όλο το παιχνίδι αλλά σε μένα συνέβη

Πρόσθεσε: “Ηταν η βραδιά μου. Χαίρομαι να έχω αυτόν τον ρόλο και θέλω να το κάνω αυτό για την ομάδα όποτε μπορώ και μου δίνεται η ευκαιρία”.

Οταν ο Ράις ρωτήθηκε αν αυτό που έγινε στο παιχνίδι και πολλές φορές ήταν “ένας εναντίον ενός” του θύμισε τα χρόνια που ήταν πιο μικρός και έπαιζε στα γήπεδα, στις γειτονιές, είπε: “Λίγο πολύ ήταν κάπως έτσι. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές αλλαγές στην άμυνά του και αυτό μου έδινε τη δυνατότητα να πάρω αυτά τα σουτ και τις προσπάθειες”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News