"Ναι" από Παλάσιος και Ιντεπεντιέντε, μπλέξιμο με Πατσούκα

Σκληρές διαπραγματεύσεις για Παλάσιος - Ανέβηκε σε επταψηφιο ο Παναθηναϊκός

Σε σίριαλ εξελίσσεται η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό. Τα δύο θετικά νέα και το μπλέξιμο με την Πατσούκα.

Το πως έχει η κατάσταση γύρω από την προσπάθεια της απόκτησης του Παλάσιος από τον Παναθηναϊκό μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη πρέπει να δοθεί το ΟΚ από την Πατσούκα, επισημαίνοντας ότι τυπικά οι πράσινοι δεν μπορούν να συμφωνήσουν με την Ιντεπεντιέντε εάν δεν έχουν το ΟΚ και της Πατσούκα.

«Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συμφωνήσει με την Ιντεπεντιέντε εάν δεν έχει και το ΟΚ της Πατσούκα. Πρέπει να συναινέσει για να γίνει η μεταγραφή», ανέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και συνέχισε ότι υπάρχουν δύο θετικά στοιχειά για τον Παναθηναϊκό. Πως ο παίκτης θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό και πως η Ιντεπεντιέντε έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και με τη σειρά της και αυτή πιέζει την Πατσούκα για γίνει η μεταγραφή.

«Ο εκπρόσωπός του Παλάσιος θεωρεί ότι η μεταγραφή θα γίνει τελικά», κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News