"Χρυσάφι" για Κουρμπέλη - Πόσα ζητάει ο Παναθηναϊκός

Γκολάρα ο Κουρμπέλης και 1-0 ο Παναθηναϊκός (video)

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Ντιναμό Κιέβου με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Δημοσιεύματα στην Ουκρανία, τις προηγούμενες μέρες αποκάλυψαν ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θα ξοδέψει… αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να δυναμώσει η Ντιναμό Κιέβου στην προσεχή μεταγραφική περίοδο και να «εκθρονίσει» τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μέσα στους στόχους του 75χρονου Ρουμάνου τεχνικού φέρεται να είναι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με τον 26χρονο αρχηγό του Παναθηναϊκού μάλιστα να προορίζεται για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ουκρανικής ομάδας!

Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο Κουρμπέλης δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε ομάδα του εξωτερικού.

Αναφορικά τώρα με τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός για να παραχωρήσει τον αρχηγό, αυτά είναι…. ακατέβατα 3 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο χειμώνα, Ο Κουρμπέλης επέκτεινε το συμβόλαιό του με το τριφύλλι.

Από την άλλη, ο Κουρμπέλης δεν φαίνεται να ψήνεται με την προοπτική να φύγει για το Κίεβο, αλλά και γενικά δεν ψήνεται για το εξωτερικό. Τουλάχιστον για την ωρα
..

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News