Ψάχνοντας κάτι αρνητικό για τον Στραματσόνι

Ψάχνοντας κάτι αρνητικό για τον Στραματσόνι

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Βίγκο και την άδικη ήττα του Παναθηναϊκού από τη Θέλτα βγήκαν τα κλασικά… μαχαίρια. Διαβάστε στο Newspao.gr.

Αρκετοί δεν έχασαν την ευκαιρία να αναθεματίσουν παίκτες και προπονητή. Που πας με Ιμπάρμπο, αυτός δεν βάζει γκολ με τίποτα και άλλες… κακίες.

[ads2]

Αν θέλουμε με το… ζόρι να βρούμε κάτι αρνητικό για τον Αντρέα Στραματσόνι είναι το γεγονός ότι ενώ ο αντίπαλος προπονητής φρέσκαρε τη Θέλτα, εκείνος δεν προχώρησε έγκαιρα σε κάποια αλλαγή.

Ο Ιταλός τεχνικός έβλεπε πως η ομάδα στο γήπεδο λειτουργούσε καλά παρά το γεγονός ότι οι κάποιοι παίκτες είχαν σκάσει και δεν θέλησε να προχωρήσει σε αλλαγές.

Αυτό είναι το μόνο αρνητικό για τον Στραματσόνι, αλλά και πάλι δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσες απουσίες είχαν οι πράσινοι και πόσο… φτωχός ήταν ο πάγκος.

Κάποια στιγμή αυτή η εσωστρέφεια και η προσπάθεια από κάποιους να βλέπουν σαν άλλοι δον Κιχώτες ανεμόμυλους για εχθρούς πρέπει να σταματήσει και να προχωρήσει ο παναθηναικος ενωμένος για την επίτευξη των στόχων του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News