Ψάχνει νέο προπονητικό ο Παναθηναϊκός

Συζήτησαν στο Κορωπί την ανακοίνωση Αλαφούζου

Η συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ακαδημίας με το προπονητικό κέντρο της Παιανίας ολοκληρώθηκε άδοξα τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των πολύ αυξημένων απαιτήσεων της πλευράς του ιδιοκτήτη του προπονητηρίου Γιώργου Βαρδινογιάννη για το ποσό του ενοικίου και οι πράσινοι αναζητούν λύσεις για το πώς και πού θα φιλοξενηθούν τους επόμενους μήνες τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια.

 Μετά τις 24 Αυγούστου το Γ. Καλαφάτης θα κληθεί να φιλοξενήσει και τις προπονήσεις των τμημάτων από Κ-15 και κάτω και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν χώρο για να μεταφερθούν οι προπονήσεις των μικρών (η Κ-19 θα μετακομίσει στο Απόστολος Νικολαΐδης).

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, στα υπ όψιν των πρασίνων είναι ήδη ένα προπονητικό κέντρο με δύο γήπεδα στη Βάρη προκειμένου να μετακομίσουν εκεί τα τμήματα από την Κ-15 και κάτω και μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News