Ψάχνει ακόμα «κουμανταδόρο»

Παναθηναϊκός... αέρας, ούτε που... είδε τη Βαλένθια!

Μεγάλη η πρόοδος του Παναθηναϊκού φέτος στο ριμπάουντ, όπου Μήτογλου, Παπαγιάννης (ειδικά αυτοί) καταβάλουν καλύτερη προσπάθεια σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια όπου ήταν μικρότεροι ηλικιακά και δεν είχαν την απαιτούμενη βοήθεια από εμπειρότερους συμπαίκτες (Σίνγκλετον, Γκιστ).

Δύσκολα φέτος ο αντίπαλος κυριαρχεί στους αιθέρες απέναντι στους πράσινους. Πόσο κρίμα ,αλήθεια, εκεί που για χρόνια έπασχε ο πρωταθλητής να βρει το γιατρικό αλλά όμως ακόμα να πάσχει στη θέση «1».

Στην πιο κομβική θέση δηλαδή (μαζί μ’ εκείνη του σέντερ), εκεί που αν μια ομάδα έχει ΗΓΕΤΗ, της παρουσιάζονται καλύτερες πιθανότητες να πάρει παιχνίδια του πόντου, της λεπτομέρειας, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε.

Καλομάθαμε τόσα χρόνια με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον Καστοριανό να δίνει τέμπο ανωτερότητας σε παιχνίδια λεπτομερειών, αφού ο ίδιος ήταν πνευματικά απόλυτα συγκροτημένος, παρασύροντας και τους συμπαίκτες του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News