Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό μουντιαλικός εξτρέμ

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό μουντιαλικός εξτρέμ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και τη μεταγραφική του ενίσχυση μ’ ένα νέο όνομα να πέφτει στο τραπέζι και να είναι αυτό του Ακράμ Αφίφ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση δύο παικτών στη θέση των εξτρέμ, η οποία θα του δώσει ποιότητα αλλά και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο του. Αρχικά ο ένας που θα έρθει θα καλύψει το κενό του Αϊτόρ που λείπει πάρα πολύ από την ομάδα κι ο άλλος θα έρχεται από τον πάγκο, για να δίνει λύσεις και να ξεκουράζει.

Μάλιστα ένα από τα ονόματα που ακούγονται ότι απασχολούν τον Παναθηναϊκό είναι κι ο Ακράμ Αφίφ. Ο συγκεκριμένος παίκτης κατάγεται από το Κατάρ, είναι 26 ετών και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Αλ Σαντ. Από εκεί και πέρα είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε και στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο με το Κατάρ.

Στο τελευταίο Μουντιάλ αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια ως βασικός και μάλιστα δεν έγινε αλλαγή χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει κάτι, όπως και όλη η εθνική του Κατάρ. Από εκεί και πέρα την περασμένη σεζόν με την Αλ Σαντ είχε σε όλες τις διοργανώσεις συνολικά 27 συμμετοχές, 15 γκολ και 19 ασίστ. Ενώ φέτος, έχει στο πρωτάθλημα 1 συμμετοχή και 1 γκολ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News