Η πρόταση του Παναθηναϊκού στους πιστωτές

Κωνσταντίνου: «Από λάθος συνεννόηση δεν κλήθηκαν Σεϊταρίδης και Μπασινάς»

Το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ζυρίχη έλαβε χώρα το κρίσιμο ραντεβού του Παναθηναϊκού με τους πιστωτές, η πρόταση του οποίου στηρίζεται κατά κόρον στο πράσινο φως που έδωσε η UEFA για τη διευθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων μέχρι και το πρώτο δίμηνο του 2018.

Όπως ενημερωθήκατε από το newspao.gr, το «Τριφύλλι» έσφιξε τα χέρια με την UEFA, ώστε να μετατεθεί ο χρονικός ορίζοντας της εξόφλησης των χρεών μέχρι την 1η Μαρτίου.

Η UEFA διατηρεί συνήθως σκληρή στάση απέναντι στις ομάδες, που δεν τακτοποιούν εγκαίρως με τις οφειλές. Ωστόσο, οι πράσινοι «κέρδισαν» την εμπιστοσύνη της.

Το γεγονός αυτό αποτελεί ισχυρό όπλο στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τους πιστωτές. Οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Αγησίλαος Τουμαζάτος έριξαν στο τραπέζι την πρόταση, η οποία αναφέρει πιο αναλυτικά τα εξής:

«Η ΟΥΕΦΑ, πείστηκε από τα επιχειρήματα που τους προβάλαμε, ενώ συνηθίζει να τηρεί αυστηρή γραμμή σε ανάλογες περιπτώσεις. Σε αυτή τη λογική ζητάμε το ίδιο και από εσάς»

Το πλάνο αποπληρωμής των οφειλών:

1.”Πάγωμα” των πληρωμών μέχρι τον προσεχή Απρίλιο.

2. Έναρξη αποπληρωμής, μέσω διακανονισμών που θα αρχίσουν να τρέχουν μετά το πρώτο τετράμηνο του νέου έτους και θα έχουν ορίζοντα εξόφλησης μέσα στην επόμενη τριετία (36 δόσεις, έως τον Απρίλιο του 2021)

Eλέγξτε επίσης

Δύο οι σίγουροι αρχηγοί, ακόμη ένας ξένος κι ένας νεαρός

Δύο οι σίγουροι αρχηγοί, ακόμη ένας ξένος κι ένας νεαρός

Η υπόθεση «αρχηγοί» στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι ξεκάθαρη… Συγκεκριμένα, οι δύο πρώτοι αρχηγοί θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.