Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!

Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και άλλες 6 ΠΑΕ επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Όσον αφορά το Τριφύλλι, με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα τιμωρήθηκε ο Ν. Βασιλαράς (διαπιστευμένος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός), για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στην «πράσινη» ΠΑΕ επιβλήθηκε -ως συνυπεύθυνη- πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Η υπόθεση που αφορά τον Αστέρα Τρίπολης θα εκδικαστεί αύριο, οπότε θα απολογηθεί και ο αρχηγός της αρκαδικής ομάδας, Ματίας Ιγκλέσιας, στον οποίο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, για φραστικό επεισόδιο που φέρεται να είχε με οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Εμπιστοσύνη στον κόουτς ότι άκρη θα βρει!

Υπάρχει προβληματισμός και κατήφεια φυσικά για την απώλεια της κορυφής, αλλά προσωπικά έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή ότι άκρη θα βρει.

Επί των δικών του ημερών, ειδικά πέρσι, είδαμε τον Παναθηναϊκό να παίζει ελκυστικό, σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Επίθεση, καλή άμυνα, τρεξίματα, άριστη φυσική κατάσταση, δημιουργία με συγκεκριμένες κατευθύνσεις/ταχύτητα κι όλα αυτά με το 4ο μεγαλύτερο μπάτζετ της λίγκας.

Ο Σέρβος έγινε ο μόνος προπονητής που κατάφερε να κάνει πολύτιμο και να εκμεταλλευτεί τα προσόντα του Βιγιαφάνιες όχι σε θέση 10αριού αλλά…κεντρικού χαφ.

Έφτιαξε έναν γρήγορο, δημιουργικό Παναθηναϊκό, αξιοποιώντας με τις εντολές και τους ρόλους που έδινε όλα τα όπλα του.

Ξεχώρισε το ταλέντο του Αϊτόρ, ανέδειξε όσο κανένας άλλος την ποιότητα του Παλάσιος κάνοντάς τον σκόρερ, εκμεταλλεύτηκε την επιθετικότητα των Κώτσιρα-Χουάνκαρ, έφτιαξε καλή ανασταλτική λειτουργία “δένοντας” το δίδυμο Πέρεθ -Σένκεφελντ, δημιούργησε τις συνθήκες ν’ ακουμπά με μεγάλη συχνότητα η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Έφερε μία ποδοσφαιρική πρόταση που είχε την δική του ποδοσφαιρική ταυτότητα η οποία δείχνει ικανή να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε τίτλους, συνδυάζοντας τους με όμορφο ποδόσφαιρο.

Απλά ο κόουτς θα χρειαστεί μεγαλύτερη βοήθεια από την διοίκηση και όχι μόνο στα λόγια!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News