Προσπάθησε να φέρει Ενγκιεσάν ο Ντρεοσί τον Γενάρη - Γιατί "στράβωσε"

Προσπάθησε να φέρει Ενγκιεσάν ο Ντρεοσί τον Γενάρη - Γιατί "στράβωσε"

Όπως πρώτο σας είχε γράψει το newspao.gr, ο Πιέρ Ντρεοσί εδώ και αρκετές εβδομάδες παρακολουθεί την περίπτωση του Ιβοριανού χαφ Ζαν Ενγκιεσάν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής ζήτησε από την ομάδα του 17χρονου χαφ, Ρασίνγκ Κλαμπ Αμπιτζάν, να δοκιμαστεί για περίπου δέκα ημέρες και εφόσον έπειθε να αποκτιούνταν από τον Παναθηναϊκό έναντι κάποιου συμβολικού ποσού, καθώς η ενημέρωση που υπήρχε ήταν πως ο διεθνής αμυντικός μέσος είχε συμβόλαιο με την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού ως το καλοκαίρι.

Στην πορεία των διαπραγματεύσεων, ωστόσο, η Ρασίνγκ Κλαμπ Αμπιτζάν εμφάνισε κάπως…μπλεγμένα τα πράγματα γύρω από το συμβόλαιο του νεαρού, με αποτέλεσμα να μην είναι ακριβώς ξεκάθαρο το μέχρι πότε είναι δεσμευμένος, καθώς και επίσης το που ανήκουν τα δικαιώματά του.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως δεν είναι εύκολο να αφήσει έναν βασικό παίκτη της να δοκιμαστεί και να μείνει εκτός υποχρεώσεων για τόσες ημέρες, προτείνοντας στους “πράσινους” δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς (περίπου στις 300.000 ευρώ) αν ο 17χρονος συμπλήρωνε έναν μικρό αριθμό επίσημων συμμετοχών (μονοψήφιο αριθμό).

Τα πράγματα ήταν και είναι κάπως περιπλεγμένα και προς ώρας, ο Πιέρ Ντρεοσί αποφάσισε να αφήσει την περίπτωσή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News