Προπονείται μόνος στη Μίλαν ο Νοτσερίνο

Προπονείται μόνος στη Μίλαν ο Νοτσερίνο

Ο Αντόνιο Νοτσερίνο ενημερώθηκε ότι δεν θα προπονείται με την ομάδα της Μίλαν, ενώ η διαπραγμάτευση για την αποδέσμευση του θα διαρκέσει αρκετά λόγω της αποζημίωσης.

Ο 30χρονος κεντρικός χαφ έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του και δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια της Μίλαν, οπότε κρίθηκε προτιμότερο να μην συμμετέχει στις δραστηριότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

[ads2]

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι η αποδέσμευση του είναι εύκολη… Ο Νοτσερίνο έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2016 και ακόμα έχει λαμβάνειν 900.000 ευρώ από τα 1,9 εκατομμύρια ευρώ των ετήσιων αποδοχών του. Η διοίκηση της Μίλαν πρότεινε να τον αποδεσμεύσει χωρίς αποζημίωση, όμως εκείνος διεκδικεί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων. Συνεπώς, παρατηρείται διάσταση απόψεων και σημαντική διαφορά…

Ταυτόχρονα, η προσέγγιση της Κάλιαρι φαίνεται πως δεν θα έχει συνέχεια, αφού διαπιστώνεται ότι ο Νοτσερίνο δεν θα απεμπλακεί άμεσα. Βέβαια, δεν εκλείπουν οι ενδιαφερόμενες ομάδες και η τελευταία που έχει εμφανιστεί είναι η Σαμπντόρια. Αλλά, όσο ο Νοτσερίνο παραμένει στη Μίλαν, δεν μπορεί να διαπραγματευτεί επί της ουσίας.

Το ζητούμενο είναι πόση υπομονή θα δείξει ο Αντρέα Στραματσόνι για τον 30χρονο κεντρικό χαφ, διότι δεν υπάρχουν πολλές ανάλογες περιπτώσεις, σε ποιότητα, ηλικία και αγωνιστική ικανότητα. Θεωρητικά, ο Παναθηναϊκός μπορεί να περιμένει και να επωφεληθεί, πλησιάζοντας παράλληλα και άλλους ποδοσφαιριστές.

sport24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News