Πρόοδος μετά το 0-2 - Κλειδί η ψυχολογία

Πρόοδος μετά το 0-2 - Κλειδί η ψυχολογία

Σημάδια προόδου υπήρξαν για τον Παναθηναϊκό στο ματς με την Λαμία μόνο μετά το 0-2, ως τότε οι παίκτες του Μπόλονι έτρεμαν το λάθος που θα οδηγούσε στην ισοφάριση, πάλι καλά που ο Ισπανός καθάρισε νωρίς στο β΄ ημίχρονο.

Ασχέτως αν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα ο πήχης των αγωνιστικών προσδοκιών είναι χαμηλός (έχουμε φτάσει να θεωρούμε είδηση και πρόοδο όποτε ο Παναθηναϊκός νικά, η κρίση των «πρασίνων» είναι τεράστια), το κλαμπ ΚΑΙ στη Φθιώτιδα πέταξε πάλι ένα ημίχρονο -το πρώτο- λόγω της φοβίας του.

Όταν πέρασε στο χορτάρι ο Βιγιαφάνιες (δηλαδή ο μοναδικός αληθινά πλήρης ποδοσφαιριστής που στη μεσαία γραμμή μπορεί να δημιουργήσει) κι έφυγε ο άχρωμος Μακέντα ο προπονητής βρήκε έναν παίκτη να κουβαλήσει μπάλα κι έγινε περισσότερο απειλητικός. Προηγουμένως η ομάδα έπαιζε με το ρολόι -το ίδιο έγινε με τη Λάρισα και το Βόλο εκνευρίζοντας τους οπαδούς της.

Ο προπονητής μπορεί να κρατήσει την καλή εμφάνιση του Λούκας και να είναι ικανοποιημένος βλέποντας ότι η ομάδα κυνήγησε λυσσαλέα και τρίτο τέρμα.

Οι παίκτες δίνουν ό,τι μπορούν κι αυτό μετράει ή τουλάχιστον θα ‘πρεπε γιατί ΚΑΙ στον φετινό Παναθηναϊκό το τι μετράει και τι όχι δεν το καταλαβαίνει κανείς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News