Πρόκριση «διαστροφής»

Πρόκριση  «διαστροφής»

[ads]

Αυτά που παρακολούθησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη δεν τα έχουν ματαδεί … Μιλάμε για ποδοσφαιρική «διαστροφή», στο απόλυτο παιχνίδι νεύρων. Σκορ 3-4 και τα μυαλά στα κάγκελα». Αν οι φωνές Ουζουνίδη δεν έφταναν μέχρι τη Λεωφόρο, ώστε να ξυπνήσουν οι «πράσινοι» από το λήθαργο και ο Μάρκους Μπέργκ δεν έβγαζε ποδοσφαιρικό τσαμπουκά στο χόρτο, τώρα θα κάναμε λόγο για πραγματική αυτοκτονία… Γράφει ο Νίκος Παγκάκης

[ads2]

Αν αυτού ήρθε μια πρόκριση από το «πουθενά». Τρίτο ματς – μετά τους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο – στο οποίο ο Παναθηναϊκός βγάζει αντίδραση – νεύρο ,αλλάζοντας το σκηνικό προς το καλύτερο. Και για να τα γράφουμε όλα, όπως είναι… Για να πάρουν την πρόκριση οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να άνοιξουν και το μέγαλο χριστουγεννιάτικο δώρο. Αυτό ντε, που ήρθε ήρθε από το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ, με το 2-1 επί του γηραιού.

Πρόκριση  «διαστροφής»

Τι, λοιπόν, είδα; Σε τίτλους…

• Ένα αυτοκτονικό άνευρο «τριφύλλι», με 2-0 στην πλάτη στο ημίχρονο και αποχώρηση των φρικαρισμένων οπαδών του ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
• Αφηνιασμένο Μαρίνο, με τις φωνές του – και δυο «πινελιές», αλλαγές, έβγαλε από την ύπνωση την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός βρήκε μαχητή προπονητή.
• Απίστευτη ανατροπή με ηγέτη Μπεργκ, που το πήρε μόνος (άντε και λίγο από Λέτο, Εμποκού) .
• Και εντελώς χιτσκοκικό φινάλε , με την ακατανόητη αποβολή Ρέϊς. Ειλικρινά δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο Πορτογάλος στο πέναλτι. Παρολίγο να αναδειχτεί σε ιδανικό αυτόχειρα. Με προβλημάτισε ο Χουχούμης, πρέπει να βελτιωθεί , έχει σκαμπανεβάσματα…
• Κάποιοι δεν μπορούν και το δείχνουν. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάει ο Ουζουνίδης σε ξεσκαρτάρισμα. Είδα στο γήπεδο το «φάντασμα» του Λεντέσμα. Τον κλασικά πλέον γκελαδόρο Ιβανόφ. Δείχνουν και οι δυο να εχουν παραδώσει πνεύμα.

• Γενικότερα η πρόκριση όπως ήρθε είναι μεγάλη επιτυχία. Ομως, δεν πρέπει να κρύβει και τις πληγές της ομάδας, καθώς πολλοί παίκτες ήταν κατώτεροι του αναμενομένου. Ομως στο τριφύλλι φαίνεται ξεκάθαρα… Παλεύει να συνέλθει και βγάζει τσαγανό.

Ο «Ούζου» αντιλαμβάνεται καλά τι συμβαίνει , έχει εντοπίσει γρήγορα τα προβλήματα και το κυριότερο ζει με αυτά. Αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά το ματς. Το ζήτημα είναι πως αποκτάει ο Παναθηναϊκός ψυχολογία ξανά ενόψει της δύσκολης συνέχειας, μπαίνοντας τουλάχιστον στο κόλπο του Κυπέλλου. Για το πρωτάθλημα αναμένουμε…

ΥΓ: Να πω ψέμματα, δεν λέω. Όμως , δεν το περίμενα… Μαγκια του ΟΦΗ που έπαιξε για τη φανέλα του στο Ηράκλειο και δεν μπήκε για να «καθίσει» πάνω στις φήμες της ισοπαλίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News