04-09-16 Κουπόνι ΟΠΑΠ: Αρχίζουν τα σοβαρά

προγνωστικά mundial-2018

Ημέρα προκριματικών όσον αφορά τις εθνικές ομάδες σήμερα και όχι μόνο, αφού στο πρόγραμμα μεταξύ άλλων διεξάγονται παιχνίδια για την Serie B της Ιταλίας και την Σεγούντα Ντιβιζιόν στην Ισπανία.

2613. Σλοβακία – Αγγλία: Από τα καλά ματς αυτών των ημερών για τα προκριματικά και προκύπτει επιλογή. Αρκετά ποιοτική η Σλοβακία και έχει την ταχύτητα για να φέρει δύσκολες καταστάσεις στην άμυνα της Αγγλίας. Αλλά και οι φιλοξενούμενοι έχουν νέο προπονητή και δύσκολα να χάσουν. Κρατάμε το goal/goal 1,85 στον ΟΠΑΠ και 2,00 στην Sportingbet.

2643. Σαραγόσα – Ουέσκα: Καλές εντυπώσεις αφήνει στο ξεκίνημα η Σαραγόσα και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της, όπου έχει σκοράρει έξι γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μπροστά στο κοινό της δεν θέλει να έχει απώλειες και μπορεί να φτάσει στους εφτά βαθμούς. Ο άσος στο 1,82 από τον ΟΠΑΠ και 1,90 στην Interwetten.

2645. Κάρπι – Μπενεβέντο: Εδώ και αν έχουμε φαβορί, αφού η Κάρπι διατήρησε τον κορμό από την περσινή ομάδα στην Serie A και είναι από τα φαβορί για να επανέλθει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία. Τίποτα το ιδιαίτερο η Μπενεβέντο και ο άσος δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο. Στο 1,62 από τον ΟΠΑΠ και 1,65 στην Sportingbet.

Διαβάστε στο bet-on-arme.com αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το κουπόνι πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά – βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News