«Πράσινο»... ντου σε Άλβαρεζ (pics)

Βίκτορ Άλβαρες

Την εξαιρετική περίπτωση του Βίκτορ Άλβαρεζ –όνομα που αποκάλυψε το newspao.gr– παλεύει ο Τσάβι Ρόκα για τη θέση του αριστερού μπακ.

Το τριφύλλι συνεχίζει να ψάχνει για παίκτη που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και στο προσκήνιο επανέρχεται ο 27χρονος Ισπανός, που έμεινε ελεύθερος από την Αρσεναλ Τούλα.

Φέτος είχε 24 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και στην Εσπανιόλ, ενώ είναι οκ προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα.

Εκτός από τον Άλβαρες ο Ρόκα έχει και μία-δύο ακόμα περιπτώσεις που δουλεύει για να είναι έτοιμος αν κάτι δεν πάει καλά με τον 27χρονο Ισπανό.

Πάντως, οι φίλοι του τριφυλλιού, κάνουν τη δική τους προσπάθεια για να πείσουν τον παίκτη να ντυθεί στα πράσινα, κάνοντας… ντου αγάπης στο instagram.

Δείτε τα σχόλια:

«Πράσινο»... ντου σε Άλβαρεζ (pics) «Πράσινο»... ντου σε Άλβαρεζ (pics) «Πράσινο»... ντου σε Άλβαρεζ (pics) «Πράσινο»... ντου σε Άλβαρεζ (pics)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News