Πούχατς: «Ιδιαίτερο για μένα το ματς με τον ΠΑΟΚ - Θέλω να νιώσω την ατμόσφαιρα της Θύρας 13»

Παναθηναϊκός: Τόσα θα πληρώσει για το δανεισμό του Πούχατς

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε focus στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Τιμοτέους Πούχατς στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ιανουαρίου και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι πράγματι ένας δύσκολος και γεμάτος μήνας με παιχνίδια ανά 3-4 μέρες. Για μένα αυτό το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστό, γιατί είναι το πρώτο που παίζουμε στην έδρα μας στο διάστημα που βρίσκομαι εδώ. Ένιωσα ήδη τη δύναμη των οπαδών μας, διότι ήρθαν πάρα πολλοί και γέμισαν τις εξέδρες στη Λιβαδειά.

Ανυπομονώ να παίξω στη Λεωφόρο για να νιώσω την ατμόσφαιρα της Θύρας 13. Ως προς τα αγωνιστικά δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Είναι ένα μεγάλο ματς και το μόνο που θέλουμε είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίζουμε για να κρατάμε πίσω τους αντιπάλους μας.»




Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Είμαι νέος αλλά νιώθω ότι έχω αποκτήσει εμπειρίες. Έπαιξα σε Γερμανία, Τουρκία και εθνική ομάδα. Στην Πολωνία αγωνίστηκα στα Κύπελλα Ευρώπης και στα 21 ήμουν ένας από τους αρχηγούς της Λεχ Πόζναν, γιατί ήμουν από τους πιο παλιούς της ομάδας. Βρίσκομαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου, αλλά όλα αυτά με έχουν κάνει πιο έμπειρο. Ξέρω πως υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό, είναι μια μεγάλη ομάδα.»

Για την πρώτη του θέση: «Ξεκίνησα ως στράικερ, γιατί και ο πατέρας μου έπαιζε σε αυτήν την θέση. Ήμουν πάντοτε επιθετικογενής ποδοσφαιριστής. Μετά πήγα στις πτέρυγες ως winger. Περίπου στα 17 μου, ένας προπονητής που είχα στην Εθνική ομάδα, με τον οποίο είμαστε ακόμα πολύ κοντά, μου είπε ότι ως αριστερό μπακ θα μπορούσα να κάνω καλή καριέρα και να παίξω στα μεγάλα πρωταθλήματα.»

Για τις ασχολίες του εκτός γηπέδου: «Ακούω πολλή μουσική. Μου αρέσει η ραπ, γράφω και στίχους. Παίζω αρκετά FIFA. Μου αρέσει το γυμναστήριο και να κάνω ασκήσεις με την μπάλα μόνος μου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News