Πόσο πιθανό είναι να αλλάξει τηλεοπτική στέγη ο Παναθηναϊκός

Πόσο πιθανό είναι να αλλάξει τηλεοπτική στέγη ο Παναθηναϊκός

Χθες διεξήχθη το ΔΣ της Super League 1 όπου ο πρόεδρός της, Β. Μαρινάκης, έριξε στο τραπέζι το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και έλαβε εξουσιοδότηση προκειμένου να ξεκινήσουν και διερευνητικές επαφές με τα ενδιαφερόμενα κανάλια.

Το πρόβλημα είναι ότι τα συμβόλαια των ομάδων που έχουν με δύο διαφορετικά κανάλια (ΝΟVA – Cosmote) δεν λήγουν ταυτόχρονα.

Η λύση που προτάθηκε είναι οι κεντρική διαχείριση να αρχίσει με τις “ελεύθερες ομάδες” και οι άλλες να ενταχθούν όταν λήξουν τα συμβόλαιά τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Το Παρόν” “μετά τη συγχώνευση Nova – Wind ξεκίνησε η συζήτηση για το ενδεχόμενο σοβαρής επένδυσής εκ νέου στη Super League.

Έτσι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο για δυναμική επαναφορά της Nova διεκδικώντας Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (σ.σ. που συμβάλλονται με την Cosmote ΤV), ωστόσο είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο και η Cosmote να καταθέσει τη δική της πρόταση.

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος – Τι είπε σε Ιβάν και παίκτες

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Κορωπί στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των παικτών ενώ στις επαφές που είχε με τους ποδοσφαιριστές εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη, αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αλαφούζος τόνισε ότι τους στηρίζει κι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και το τεχνικό τιμ ενώ πιστεύει πολύ στη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φυσικά είχε συνομιλία  για αρκετή ώρα και με τον τεχνικό Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως άλλωστε συνηθίζει καθώς έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News