Πώς θα μείνει ο παικταράς Βιτάλ στον Παναθηναϊκό! - Οι δύο λύσεις!

Πώς θα μείνει ο παικταράς Βιτάλ στον Παναθηναϊκό! - Οι δύο λύσεις!

Ο Ματέους Βιτάλ έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού και άπαντες σκέφτονται ήδη πως θα μπορέσει να παραμείνει «πράσινος» για παραπάνω από μια σεζόν.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής «μίλησε» στις καρδιές των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, που είχε καιρό να δει έναν ουσιαστικό παίκτη με μια τέτοια ποιότητα.

Το καλοκαίρι του 2021 συμφωνήθηκε μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Κορίνθιανς μονοετής δανεισμός, με το Τριφύλλι να καλύπτει εξ ολοκλήρου τις απολαβές του ποδοσφαιριστή. Πώς θα μείνει «πράσινος» ο Βιτάλ, είναι το θέμα…

Ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του μια οψιόν αγοράς, που μπορεί να ενεργοποιήσει μέχρι τον Ιούνιο για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του Βιτάλ έναντι του ποσού των 4 εκατ. ευρώ. Η Κορίνθιανς διαθέτει το 85% των δικαιωμάτων, ενώ το υπόλοιπο 15% ανήκει σε ατζέντηδες.

Αν ο Βιτάλ συνεχίσει σε τέτοιες εμφανίσεις, τότε, δεν θα αποκλειστεί το ενδεχόμενο η διοίκηση του Παναθηναϊκού να τα… ακουμπήσει για τα καλά. Ειδικά, αν ο Παναθηναϊκός επιστρέψει στην Ευρώπη.

Από κει και πέρα, ένας άλλος δρόμος για να βρεθεί η λύση, είναι η ανανέωση του δανεισμού του Βιτάλ για ακόμη ένα έτος, στο ίδιο μοτίβο με φέτος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News