Πολλοί για Καλάθη, ίσως και ο Παναθηναϊκός!

Νικητές Καλάθης και Σάρας, τελευταίος ο Ολυμπιακός

Ο Νικ Καλάθης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Μπαρτσελόνα και τα σενάρια γύρω από το μέλλον του έχουν αρχίσει να φουντώνουν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να εξετάζει την περίπτωση του.

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε άδοξα για τον Νικ Καλάθη αφού η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κατακτήσει την ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα στα οποία ήταν φαβορί.

Εδώ και μερικές εβδομάδες υπάρχει έντονη φημολογία, για το μέλλον του Έλληνα γκάρντ, αφού μετά το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε ήρθε να προστεθεί και το ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ισραηλινοί προτίθενται να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του Έλληνα γκαρντ, αν μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα με την οποία δεσμεύεται με υψηλό συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα φέρεται πως είναι και ο διακαής πόθος του Δημήτρη Ιτούδη στη Φενέρμπαχτσε, γεγονός που προδιαγράφει ένα έντονο καλοκαίρι γύρω από το πρόσωπο του Έλληνα διεθνή.

Την ίδια βέβαια, στο… παιχνίδι βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, ενώ σύμφωνα με το SDNA TV το όνομά του ίσως παίξει πλέον και για το Τριφύλλι, μετά τις εξελίξεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News