Ποια ήταν η καλύτερη μεταγραφή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στο 2018; (poll)

Ποια ήταν η καλύτερη μεταγραφή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στο 2018; (poll)

Ο Παναθηναϊκός είχε απαγόρευση μεταγραφών το καλοκαίρι που μας πέρασε, ωστόσο έκανε συνολικά επτά μεταγραφές, ενώ ανανέωσε και τον δανεισμό του Έργκις Κάτσε.

Παράλληλα τον Γενάρη του 2018, εκτός από τον Κάτσε, απέκτησε τον Βαγγέλη Οικονόμου και τον Γιάννη Μυστακίδη (ως δανεικό).

Το newspao.gr σας παραθέτει τις επιδώσεις τον συγκεκριμένων παικτών και σας καλεί να διαλέξετε ποια μεταγραφή θεωρείτε ότι ήταν η καλύτερη για το 2018.

Αναλυτικά:

Βαγγέλης Οικονόμου: Αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2018 ως ελεύθερος από τον Πανιώνιο και είχε θέματα προσαρμογής. Εκ τότε όμως δίνει πολύτιμες βοήθειες στο “τριφύλλι”. Σε ένα χρόνο έχει καταγράψει 17 συμμετοχές.

Γιάννης Μυστακίδης: Ήρθε για έξι μήνες δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και έπαιξε μόλις 6 φορές (1 ασίστ).

Έργκις Κάτσε: Ο Αλβανός μέσος αποκτήθηκε και αυτός ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, ενώ τον Ιούνιο ανανεώθηκε ο δανεισμός του για ένα ακόμη χρόνο. Ο διεθνής χαφ σε αυτόν τον ένα χρόνο έχει 20 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Φεντερίκο Μακέντα: Το “τριφύλλι” τον υπέγραψε το καλοκαίρι κάνοντας τη μοναδική μεταγραφή ξένου παίκτη που δικαιούταν. Ο Ιταλός φορ είναι εξαιρετικός ως τώρα έχοντας 6 γκολ και 2 ασίστ σε 12 ματς!

Αργύρης Καμπετσής: Ήρθε ως μπακ-απ του Μακέντα, ωστόσο τον έχουμε δει και σε άλλους ρόλους (ακραίος, δεύτερος φορ) έχοντας δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ έχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 13 παιχνίδια.

Νίκος Βέργος: Ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί αρκετά (3 συμμετοχές, 1 γκολ).

Μάρκος Σιφναίος: Ήταν η πρώτη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ήρθε από την ινδική Γκόα και δεν μπορεί να κριθεί, αφού έχει παίξει μόλις 11 λεπτά με την “πράσινη” φανέλα.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης: Από τα αγαπημένα πιτσιρίκια της “πράσινης” εξέδρας. Ο πρώην αμυντικός της Μπρέντφορντ έχει εξελιχθεί σε πολυεργαλείο και έχει 3 γκολ σε 13 παιχνίδια.

Επαμεινώνδας Παντελάκης: Ήρθε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και έχει δείξει κάποια θετικά στοιχεία στις τρεις φετινές του συμμετοχές (όλες στο κύπελλο).

Αχιλλέας Πούγγουρας: Ο υψηλόσωμος αμυντικός ήρθε ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και έχει καταφέρει να δώσει λύσεις στις 13 φορές που αγωνίστηκε ως τώρα.

Καλύτερη μεταγραφή για το 2018

Έργκις Κάτσε
Γιάννης Μυστακίδης
Βαγγέλης Οικονόμου
Φεντερίκο Μακέντα
Αργύρης Καμπετσής
Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης
Αχιλλέας Πούγγουρας
Νίκος Βέργος
Επαμεινώνδας Παντελάκης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News