Μπορατς – Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/10)

Πρεμιέρα για τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό απένατι στην άσημη Μπόρατς Μπάνια Λούκα λίγο πριν το αιώνιο ντέρμπι

Μπορατς - Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/10)

Μπορατς – Παναθηναικος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Το πρώτο βήμα με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League φιλοδοξεί να κάνει ο Παναθηναϊκός μέσα στη Βοσνία.

Οι «πράσινοι» την Πέμπτη (22:00) αντιμετωπίζουν την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα στην 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Το «τριφύλλι» φέτος έχει υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση και αυτό το απέδειξε αποκλείοντας τη Λανς στα play offs της διοργάνωσης.

Yπερέχει σε ποιότητα

Το «πράσινο» ρόστερ διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Το ζητούμενο είναι μια νίκη που θα επαναφέρει τα «χαμόγελα» στην ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο. Η ήττα από την ΑΕΚ εκτόξευσε την πίεση προς τον Ουρουγοαυνό προπονητή και το ζητούμενο είναι πλέον «απάντηση» με νίκη. Κάτι τέτοιο θα φέρει πολλαπλά οφέλη. Αρχικά θα σταματήσει την «γκρίνια», παράλληλα θα φτιάξει την ψυχολογία όλων για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Θα βάλει από την αρχή σε θέση οδηγού τους «πράσινους» στο Conference League.

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα κληθεί να κάνει σωστή διαχείριση δυνάμεων, αφού μετά την Μπόρατς υπάρχει το «αιώνιο» ντέρμπι.

Οι Κώτσιρας, Μπακασέτας και Πελίστρι συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να παίξουν βασικοί. Ενδέχεται να πάρει χρόνο ο Μαξ για να δοθούν «ανάσες» στον Μλαντένοβιτς. Ο Σέρβος μπακ παίζει ασταμάτητα και ο Γερμανός μπήκε στην αποστολή. Αντίθετα εκτός έμεινε και πάλι ο Βαγιαννίδης, αφού δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Δεν θα παραδοθεί αμαχητί η Μπόρατς

Η Μπόρατς είναι σκληρό καρύδι και παρότι έχει ελάχιστες ευρωπαϊκές παραστάσεις μέσα στην έδρα της είναι υπολογίσιμη. Οι Βόσνιοι βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Μλάντεν Ζίζοβιτς και η φετινή τους πορεία ξεκίνησε από τα προκριματικά του Champions League. Εκεί αποκλείστηκαν με δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ (2-3, 1-0) . Στη συνέχεια αποχαιρέτησαν το Europa League με ήττα στα πέναλτι από την Φερεντσβάρος.

Η Μπόρατς στο πρωτάθλημα της Βοσνίας βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές και το Σάββατο νίκησε 3-0 την Ράντνικ.

Μόνιμη «πληγή» για τον Παναθηναϊκό το πρώτο ημίχρονο των αγώνων!

Στην ήττα από την ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά ότι το «Τριφύλλι» αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεών του. Στο δεύτερο 45λεπτο εμφανίζεται πάντα βελτιωμένο.

Ένα ασφαλές συμπέρασμα που μπορεί να βγει για τον Παναθηναϊκό μετά το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Οι «πράσινοι» δεν έχουν βρει ακόμα τον τρόπο να μπαίνουν δυναμικά και όπως θα έπρεπε στα παιχνίδια τους. Ως αποτέλεσμα, σχεδόν μόνιμα… τρέχουν στο δεύτερο 45λεπτο να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, κάτι που δεν είναι πάντα εφικτό.

Στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν μάλιστα, που ήταν κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ, δεν είχε φανεί αυτό. Η ομάδα πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ακολούθησαν όμως 10 σερί παιχνίδια όπου το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο αδυνατεί να πάει στην ανάπαυλα με κεφάλι στο σκορ. Αυτό πολύ συχνά το πληρώνει. Τρεις φορές οι «πράσινοι» ήταν πίσω στο ημίχρονο και 7 φορές ισόπαλοι, ενώ συνολικά πανηγύρισαν 4 νίκες στους αγώνες αυτούς.

Ακόμα και σε παιχνίδια όπου δεν ήρθε η νίκη όμως, η βελτίωση του Παναθηναϊκού στην επανάληψη ήταν εμφανής. Στο εντός με τον Άγιαξ το «Τριφύλλι» ήταν ανώτερο στην επανάληψη, στο εκτός με την Λανς μείωσε με τον Ιωαννίδη, κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε «χρυσή» ευκαιρία να φύγει με τη νίκη στο φινάλε, ενώ και με την ΑΕΚ το δεύτερο 45λεπτο ήταν σαφώς καλύτερο για το «Τριφύλλι».

Μπορατς – Παναθηναικος Live Streaming Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

https://streamhunters.top/

Exit mobile version