Ώρα να γυρίσουν τα... μπιφτέκια: «Φλερτάρει» με Τούρκο ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σκούρα τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025 και σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα του στο γήπεδο ψάχνει να βρει ό,τι έχει περισσέψει στην αγορά.

Ώρα να γυρίσουν τα... μπιφτέκια: «Φλερτάρει» με Τούρκο ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Fanatik οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έλεγαν «όχι» να αποκτήσουν έναν Τούρκο ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της επίθεσης, τον Γιουσούφ Γιαζίτσι

Τις τελευταίες μέρες στον Πειραιά προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρωγμή μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αταμάν για τα όσα έγιναν στην Κύπρο.

Μάλιστα, οι… απέναντι έφτασαν στο σημείο να αποθεώσουν και τον Αλαφούζο που απομάκρυνε τον Ακαϊντίν μετά τις αναρτήσεις για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Τώρα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού παίζει έντονα το όνομα του Γιαζίτσι, που όπως καταλαβαίνετε, έχει κάνει κι αυτός αντίστοιχες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης αναφέρει πως «υπήρξε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και σύντομα αναμένονται να πέσουν οι υπογραφές».

Υπενθυμίζεται ότι αν αποκτηθεί ο Γιαζίτσι τελικά από τον Ολυμπιακό, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη League Phase του Europa League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr