Παναθηναϊκός: Δείπνο επιβράβευσης για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού βρέθηκε σε δείπνο στην Αθήνα, με παρόντα τον Δημήτρη Βρανόπουλο.

Παναθηναϊκός: Δείπνο επιβράβευσης για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε δείπνο για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού σε εστιατόριο της Αθήνας, με τη διοίκηση να θέλει να δείξει έμπρακτα τη στήριξή της προς το αγωνιστικό τμήμα μετά την πορεία της φετινής σεζόν.

Παρόν στο τραπέζι ήταν και ο πρόεδρος του Α.Ο. Παναθηναϊκός, Δημήτρης Βρανόπουλος, με την κίνηση αυτή να έχει χαρακτήρα αναγνώρισης για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα μέσα στη χρονιά.

Το φετινό ταξίδι του Παναθηναϊκού συνοδεύτηκε από σημαντικά επιτεύγματα, καθώς οι «πράσινες» έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά του EuroCup, ισοφαρίζοντας την κορυφαία ευρωπαϊκή επίδοση στην ιστορία του συλλόγου στο τμήμα. Την ίδια στιγμή, καταγράφηκε και ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων σε αγώνα γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα.

Το δείπνο αποτέλεσε έτσι μια συμβολική αλλά και ουσιαστική επιβράβευση για την ομάδα, σε μια σεζόν που άφησε ισχυρό αποτύπωμα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο παρουσίας του κόσμου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr