Μονέκε: «Αυτό είπα στους παίκτες της Μονακό» - Η πρόβλεψη για Παναθηναϊκό
Ο Τσίμα Μονέκε μίλησε για τα πιθανά σταυρώματα του Παναθηναϊκού και έδωσε το δικό του προβάδισμα στο ματς με τη Μονακό.
Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα προτιμούσε ξεκάθαρα τη Βαλένθια αντί του Ολυμπιακού σε πιθανό επόμενο γύρο εξέφρασε ο Τσίμα Μονέκε, μιλώντας στο Triple Threat Show του Amerikanos24TV. Ο ίδιος στάθηκε τόσο στα πιθανά matchups που μπορεί να προκύψουν για τους «πράσινους», όσο και στο παιχνίδι με τη Μονακό.
Ο Μονέκε υποστήριξε ότι σε αυτό το επίπεδο καμία ομάδα δεν μένει αδιάφορη απέναντι στα πιθανά ζευγαρώματα και πως όλοι έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις, ακόμη κι αν αυτό δεν λέγεται πάντα δημόσια. Στη δική του ανάγνωση, ο Παναθηναϊκός θα έβλεπε πιο θετικά ένα σταύρωμα με τη Βαλένθια.
«Ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να παίξει κόντρα στην Βαλένθια. Είναι προφανές», ανέφερε.
«Δεν βλέπουν αυτά τα παιχνίδια και λένε “Δεν μας νοιάζει τι θα γίνει”. Έχουν σίγουρα προτιμήσεις», υπογράμμισε.
Αναφερόμενος και στο ματς με τη Μονακό, σημείωσε ότι η μεγαλύτερη πίεση βρίσκεται στην πλευρά του Παναθηναϊκού. Παρ’ όλα αυτά, στη συνολική του εκτίμηση έδωσε προβάδισμα στους «πράσινους» για τη νίκη, χωρίς να θεωρεί ότι το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.
«Ο Παναθηναϊκός έχει την πίεση. Αν έπαιζες στοίχημα, δεν θα έπαιζες να χάσουν δυο εντός έδρας παιχνίδια στη σειρά, αλλά τα πάντα μπορούν να γίνουν», είπε.
«Είπα στους παίκτες της Μονακό ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει και θα τους δω την Παρασκευή», αποκάλυψε.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Σφιντέρσκι στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτά έχουν ραγίσει το γυαλί μεταξύ Μπενίτεθ-διοίκησης
- Με ποιους παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Chat GPT: Αυτές είναι οι πιθανότητες νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μονακό
- Θύρα 13: Το μήνυμα πριν το Παναθηναϊκός-Μονακό