Παναθηναϊκός: Οι Πορτογάλοι πανηγυρίζουν μαζί με τον Άγιαξ λόγω Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άγιαξ κι αποκλείστηκε από το Europa League σ’ ένα συγκλονιστικό ματς.

Αλαφούζος: «Δεν πουλάω τον Ιωαννίδη» (pic)

Ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα απέναντι στον Άγιαξ, προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, όμως δεν τα κατάφερε και δε θα συνεχίσει στα playoffs του UEFA Europa League της νέας σεζόν.

Μάλιστα εκτός από τον Άγιαξ λόγω να πανηγυρίζουν, έχουν και οι Πορτογάλοι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι οποίοι δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη κι ελπίζουν ακόμα ότι θα τον κάνουν δικό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Record» ανέφερε πως τα «Λιοντάρια» ποντάρουν πολύ σε ενδεχόμενο αποκλεισμό του Τριφυλλιού, καθώς σε τέτοια περίπτωση θα αναγκαστούν να παραχωρήσουν τον Έλληνα επιθετικό.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι αλύγιστος μέχρι σήμερα, καθώς δε δείχνει καμία διάθεση να παραχωρήσει σε άλλη ομάδα τον πιο καλό του παίκτη στο ρόστερ, ενώ όπλο αποτελεί και η επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στην ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr