Παναθηναϊκός: Τελική προσπάθεια της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη - Εκεί ποντάρει

Η Σπόρτιγνκ Λισαβόνας μπορεί να έχει δεχθεί πολλές αρνητικές απαντήσεις από τον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη, ωστόσο δεν τα παρατάει.

Αλαφούζος: «Δεν πουλάω τον Ιωαννίδη» (pic)

Διαθετεθειμένη να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού και μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον Έλληνα επιθετικό λέγοντας πολλές φορές «όχι» σε προτάσεις της Σπόρτινγκ, ωστόσο οι Πορτογάλοι δεν τα παρατάνε και επιμένουν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της «Record» τα «Λιοντάρια» αναμένεται να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για τον Φώτη Ιωαννίδη, με την πρόταση να αναμένεται να γίνει μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, θεωρώντας πως πιθανός αποκλεισμός από τα play off του Europa League θα καταστήσει πιο εφικτή τη μεταγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr