Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Το κλειδί της κρίσιμης ρεβάνς!

Στο πρώτο ματς της Τούμπας ο Παναθηναϊκός πήρε καταπληκτικό ματς από τον Τιν Γεντβάι, ο Αράο ήταν επίσης θετικότατος και ο ποιοτικός ΠΑΟΚ ελάχιστες φάσεις βρήκε να απειλήσει.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Στη Θεσσαλονίκη είδαμε μια από τις καλύτερες συνολικές εμφανίσεις του διδύμου.

Ο Τερίμ χώρισε καλύτερα τους ρόλους, ο Μπακασέτας έπαιξε πιο συντηρητικά, έχοντας στο νου του και τις καλύψεις του Πέρεθ, ο Ισπανός απέφυγε τα άσκοπα τρεξίματα και διατηρούσε το τέμπο του αγώνα όπως σε σύμφερε, οι μέσοι έμειναν πιο κοντά στο αμυντικό τους δίδυμο και πρόσφεραν ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Δυστυχώς οι αλλαγές που έγιναν με τη Λαμία κόστισαν βαθμούς, ειδικά ο Βιλένα ήταν…μαύρη τρύπα.

Ο άνευρος, αργός Ολλανδός δεν σκοράρει, δεν απειλεί από τον άξονα, ούτε βοηθά στην άμυνα καθώς όταν ο Ρουμπεν φεύγει από τον χώρο κάλυψης των στόπερ, ο αντίπαλος σπάει την πίεση και ο Παναθηναϊκός γίνεται ευάλωτος.

Σήμερα οι κεντρικοί μέσοι πρέπει να κάνουν μετρημένο παιχνίδι, να κινηθούν πιο κοντά στα κεντρικά μπακ, να δώσουν αμυντική ισορροπία, ασφάλεια, γρήγορες αντιδράσεις και καλύτερες επιλογές στην δημιουργία.

Σε μεγάλο βαθμό ο Παναθηναϊκός μπλοκάρεται από την συνύπαρξη πολλών αργών ποδοσφαιριστών που θέλουν μπάλα στα πόδια τους.

Έχει μεν παιδιά με ποιότητα, προσωπικότητα, ικανότητα στο να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα, αλλά κάποιοι δεν πρέπει να παίζουν ΠΟΤΕ μαζί γιατί το τριφύλλι γίνεται υπερβολικά soft.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News