Παναθηναϊκός: «Σφίγγει» τα δόντια ο Γκραντ - Οι τελευταίες εξελίξεις για τη συμμετοχή του

Ο Τζέριαν Γκραντ αναμένεται να βρεθεί στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα και όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του.

Παναθηναϊκός: Με νάρθηκα στο χέρι ο Τζέριαν Γκραντ στη Σόφια (pics)

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται κόντρα στην Μπαρτσελόνα σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εκείνον, καθώς είναι ένας πραγματικός τελικός για τη μοίρα του, στην Euroleague.

Από εκεί και πέρα ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο δάχτυλο του χεριού, αναμένεται τελικά να βρίσκεται κανονικά στη 12αδα του Τριφυλλιού, καθώς θα… σφίξει τα δόντια και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, όμως θα δούμε στην πορεία αν και πόσο θα αγωνιστεί.

Τέλος, θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ταξιδέψει με 12 παίκτες στην Ισπανία για τη διπλή αγωνιστική της Euroleague, ενώ ο χρόνος συμμετοχής του Γκραντ θα αποφασιστεί αργότερα μέσα στην ημέρα ή και μέσα στο ίδιο το παιχνίδι, ανάλογα με το πώς αισθάνεται και ο ίδιος με τον νάρθηκα στο αριστερό του χέρι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr