Ευτυχώς (να λέμε) ο Χουάνκαρ θα επιστρέψει σε αυτό που αγαπάει!

Το σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή του τραυματισμού του Χουάνκαρ! (vid)

Η είδηση της εβδομάδας στον Παναθηναϊκό είναι αναμφίβολα η επιστροφή του Χουάνκαρ στις προπονήσεις.

Πόσα χαμόγελα μπορεί να προκαλέσει η εικόνα του Χουάνκαρ να προπονείται ξανά στο Κορωπί.

Ο Ισπανός μπακ είναι υπερ-απαραίτητος για τον Παναθηναϊκό τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, το σημαντικότερο είναι ότι εκείνος είναι καλά μετά τη ρίψη της κροτίδας στο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα μπορούσε να του προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Τυχερός είναι ο Χουάνκαρ, όπως τυχερός ήταν και οι Πέρεθ – Αϊτόρ στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, όταν μια πέτρα πέρασε ξυστά από τα κεφάλια τους.

Έως τώρα, δεν έχουμε πληρώσει με… ακριβό νόμισμα κάποιον εξωγενή παράγοντα, όπως τελευταία συνέβη στο σπουδαίο ντέρμπι – διαφήμιση με τον Ολυμπιακό.

Σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο ο Χουάνκαρ θα πρέπει να αποθεωθεί από όλους τους Παναθηναϊκούς, προκειμένου ο τελευταίος να ανακτήσει την ψυχολογία του και να επιστρέψει στη δική του κανονικότητα.

Πέρα από τον Χουάνκαρ, σκεφτείτε και τις μέρες αγωνίας που θα πέρασε η οικογένειά του. Δεν ήταν «μικρό» αυτό που συνέβη και αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν όλοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News