Παναθηναϊκός: Μεγάλο κατόρθωμα για τον Τσέριν
Ο Σλοβένος στην Τούμπα κατέγραψε ένα σημαντικό επίτευγμα, το οποίο βέβαια επισκιάστηκε από την κακή εμφάνιση της ομάδας του.
Ο Άνταμ Τσέριν πέρασε ως αλλαγή στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έφτασε έτσι τα 100 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή.
Η πρώτη παρουσία του Σλοβένου με το «τριφύλλι» έγινε στις 21 Αυγούστου 2022, όταν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ιωνικός (1-0). Εκείνη τη σεζόν μάλιστα κατέγραψε 34 εμφανίσεις με ένα γκολ.
Τη σεζόν 2023-24 είχε 26 συμμετοχές με 3 γκολ, ενώ την περσινή σεζόν κατέγραψε 27 συμμετοχές με 2 γκολ. Φέτος, έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια, καταγράφοντας ένα γκολ και συνεχίζει να γράφει πλέον… τη δική του ιστορία με τα πράσινα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπατίστ, η αλήθεια για Ξανθόπουλο - «Κλείδωσαν» τρεις συνεργάτες
- Αρέσει ο Τρέι Λάιλς στον Παναθηναϊκό, η προτεραιότητα του παίκτη
- «Θα βρει ένα βαρβάτο γκαρντ με size ο Παναθηναϊκός - Τι περιμένουμε στο "5"» (vid)
- Στον «αέρα» το «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Κίνας, τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ανέβασε πολύ την προσφορά για Γένσεν και περιμένει τελική απάντηση τις επόμενες ώρες