Παναθηναϊκός: Ξεχωριστή διάκριση για την Μπράουν
Η Τζαελίν Μπράουν αναδείχθηκε MVP της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών μετά την εξαιρετική της εμφάνιση.
Η Τζαελίν Μπράουν του Παναθηναϊκού έφτασε σε ένα σημαντικό επίτευγμα, καθώς αναδείχθηκε μαζί με την Σα Κάρτερ του Παναθλητικού, MVP για την 11η στροφή του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
Ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, με τον Παναθηναϊκό να παραμένει αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς επιβλήθηκε άνετα επί του Πανσερραϊκού με 90-60.
Η Μπράουν στην επικράτηση της ομάδας της είχε 15 πόντους, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 τάπες κα 31 στο σύστημα αξιολόγησης μετά από 35’45’’ συμμετοχής.

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Αχρείαστο πέναλτι - Να κερδίσουμε στην Τούμπα» - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Συνθήματα κατά Αλαφούζου στη Λεωφόρο, τα... άκουσαν και οι παίκτες
- «Καταθέτει επίσημη πρόταση για Λομόνακο ο Παναθηναϊκός»
- Η απογοήτευση στο πρόσωπο του Αλαφούζου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ (vid)
- «Καταθέτει επίσημη πρόταση για Λομόνακο ο Παναθηναϊκός»