Παναθηναϊκός: Η… εσωτερική μεταγραφή που πρέπει να κάνει ο Ιβάν

Παναθηναϊκός: Οι έντεκα του Γιοβάνοβιτς και οι δύο απουσίες

Ο τραυματισμός του Αντράζ Σποράρ φέρνει στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Από την στιγμή που το καλοκαίρι διαφήμισες τον εμπλουτισμό του ροτέησον, είναι αναμενόμενη η απαίτηση του κόσμου να δει περισσότερο τα καινούργια παιδιά του Κορωπίου.

Ο Σουηδός, ως τώρα, δεν έχει πάρει την ευκαιρία του, αλλά ο Ιβάν δεν είναι άνθρωπος που αδικεί. Σίγουρα ο πρώην άσος της Χάκεν μπορεί να ενταχθεί και να παράγει σε μια ομάδα που ψάχνει το ανοιχτό γήπεδο και φέρνει δίπλα στον φορ της κάθε φορά 4-5 παίκτες από τις δεύτερες γραμμές.

Ο υψηλόσωμος φορ έχει το ταλέντο να παίξει σε αυτό το επίπεδο, όμως η ομάδα πρέπει πριν να έχει “ετοιμάσει” τους παγκίτες, ώστε να μπορούν να τη στηρίξουν με βάση το αγωνιστικό της στυλ.

Ο κόουτς το καλοκαίρι δημιούργησε ένα πλαίσιο στελέχωσης το οποίο θα στόχευε στην ανάπτυξη αυτών των παιδιών. Με τον Βαγιαννίδη συνέβη άμεσα.

Ο Ιωαννίδης ακολούθησε κι αυτή την στιγμή είναι το πιο hot όνομα στην αγορά. Ο Αράο επίσης εκτιμήθηκε δεόντως μέσα σε μερικά λεπτά συμμετοχής. Ο Γεντβάι, ο Λοντίγκιν, ο Πάλμερ Μπράουν έδωσαν βοήθειες όποτε ο προπονητής τους το ζήτησε. Γιατί όχι κι ο Αλεξ;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News