Παναθηναϊκός: «Βροχή» οι προτάσεις στόπερ: Οι τρεις ελεύθεροι και ο Ρουγκάνι

Παναθηναϊκός: «Βροχή» οι προτάσεις στόπερ: Οι τρεις ελεύθεροι και ο Ρουγκάνι

Οι ατζέντηδες ρίχνουν συνεχώς ονόματα στο γραμματοκιβώτιο της ΠΑΕ μετά τον εξοντωτικό τραυματισμό του Χορντούρ Μάγκνουσον.

Αν και δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ μια μεταγραφή ελεύθερου στόπερ από το Τριφύλλι, οι μάνατζερς ρίχνουν τις… ψαριές τους δίχως να έχουν να χάσουν κάτι. Οι πιθανότητες «γέρνουν» υπερβολικά προς την κατεύθυνση να αναβαθμιστεί ο Σιδεράς ως ο τέταρτος στόπερ της ομάδας, αφού έχει ακολουθήσει και την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Όπως διαβάσατε στο Newspao.gr , υπάρχουν μέχρι και στο 90+ ορισμένες αξιόλογες περιπτώσεις στόπερ με καλό βιογραφικό από προηγμένα πρωταθλήματα που θα μπορούσαν να έρθουν εκτάκτως στην Αθήνα για να καλύψουν το κενό του Ισλανδού.

Οι Βελκόφσκι και Φεντάλ προτάθηκαν ξανά (ως ελεύθεροι) από γραφεία που είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό. Για πρώτη φορά έπεσε στο τραπέζι το όνομα του επίσης ελεύθερου, Σκόντραν Μουστάφι από τη Λεβάντε (3 εμφανίσεις, 1 γκολ).

Η νεότερη περίπτωση που ξεχωρίζει για τη θέση των στόπερ, είναι ο Ντανιέλε Ρουγκάνι από την Γιουβέντους. Δεν υπολογίζεται από τη «Γηραιά Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου και υπάρχει ενημέρωση από το γραφείο του ποδοσφαιριστή στο Τριφύλλι πως τον Γενάρη θα μπορούσε να παραχωρηθεί στους «πράσινους» έναντι ενός μικρού αντιτίμου.

Το 2019 η αξία του στην αγορά υπολογιζόταν στα 22 εκατ. ευρώ (!), πλέον έχει «πέσει» σχεδόν δέκα φορές «κάτω» στα 2 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως έχει αγωνιστεί και επτά φορές με το εθνόσημο της Ιταλίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News