Παναθηναϊκός: Οι πρώτοι τρεις και το colpo grosso

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δίδαξε το πραγματικό ήθος

Ο Κάρλος Ζέκα ήταν μόνο η αρχή για τον Παναθηναϊκό.

O διεθνής άσος επέστρεψε στο «τριφύλλι», με την ΠΑΕ να ανακοινώνει χθες την απόκτηση του έμπειρου άσου και πλέον οι «πράσινοι» στρέφονται στη συνέχεια του σχεδιασμού τους, με φόντο τα προκριματικά του Champions League.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θα φουλάρει για τις υπόλοιπες προσθήκες με προτεραιότητα να αποτελούν ένας χαφ, ένας στόπερ και ένας δεξιός μπακ.

Αναφορικά με τκν στόπερ, το Τριφύλλι θέλει παίκτη που να έρθει για… βασικός, καθώς θέλει να αυξηθεί την ποιότητα.

Στα δεξιά, οι πράσινοι έχουν μείνει με Βαγιαννίδη και Κώτσιρα, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει κάτι πιο δυνατό για αυτό και ο παίκτης που θα έρθει θα πάρει φανέλα βασικού.

Τέλος, το… colpo grosso, ο Παναθηναϊκός θέλει να το κάνει στα χαφ. θέλει να φέρει ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει τη διαφορά και θα
αλλάξει τη μεσοεπιθετική συμπεριφορά
του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League με τα πρώτα ματς να είναι στις 25 ή 26 Ιουλίου και τη ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα. Η κλήρωση, όπου θα γίνε γνωστός ο αντίπαλος, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News