Παναθηναϊκός: Ο νέος ρόλος του Ζέκα

Παναθηναϊκός: Ο νέος ρόλος του Ζέκα

Ο δημοσιογράφος Κώστας Κοφινάς σχολιάζει την επιστροφή Ζέκα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα γράφει στην εφημερίδα Τα Νε; :

Η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός. Η επιστροφή του Ζέκα στα πράσινα ύστερα από ευδόκιμη καριέρα στην Κοπεγχάγη, έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα έλεγε κάποιος με συνοπτικές διαδικασίες.

Το ενδιαφέρον είναι πως ο Πορτογάλος μέσος που απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και ενίσχυσε την εθνική μας ομάδα, έχει μια δωδεκαετία σε υψηλό επίπεδο και την έχει μοιράσει… σε Παναθηναϊκό και Κοπεγχάγη.

Αν δεν ήταν ο Ζέκα, δηλαδή ένας παίκτης πρώην αρχηγός του ΠΑΟ και με σημαντικό δέσιμο με την ομάδα, σίγουρα δεν θα τον υπέγραφαν στο Κορωπί.

Ζητούν, όμως, είναι φανερό, ακόμη μία ισχυρή φωνή στα αποδυτήρια. Να δίνει τον τόνο στους νέους. Και όταν μπορεί να βοηθά, ασφαλώς και θα το κάνει ο Ζέκα με όλη τη δύναμη της ψυχής του. Σε αυτό δεν πρόκειται να τσιγκουνευτεί καθόλου. Θα δώσει και με το παραπάνω όσα έχει.

Θα έλεγε κάποιος πως για να κριθεί η κίνηση για τον Ζέκα πρέπει να αναμένουμε. Όχι τι θα κάνει ο ίδιος ο παίκτης στη δεύτερη θητεία του με την πράσινη φανέλα.

Αλλά το πως θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές. Η ενίσχυση χρειάζεται και… φωνάζει πως πρέπει να γίνει. Ο Ζέκα είναι μία μεταγραφή με συναισθηματισμό μπόλικο σε συνθήκες πλήρους επαγγελματισμού.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News