«Είσαι η Σακίρα της Ελλάδας»: Το τρολάρισμα του Λαμπρόπουλου στη Βουλγαράκη με αφορμή τον Κουρμπέλη

«Είσαι η Σακίρα της Ελλάδας»: Το τρολάρισμα του Λαμπρόπουλου στη Βουλγαράκη με αφορμή τον Κουρμπέλη

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος σχολίασε τις φήμες για σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον Δημήτρη Κουρμπέλη!

Ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του STAR, «Breakfast@Star» υποστηρίζει ότι η Ελένη Βουλγαράκη έχει σχέση με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά ακόμα είναι πολύ «φρέσκο».

«Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν έρθει κοντά, είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους κάτι πολύ φρέσκο μεν, τρυφερό δε», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star. «Είναι αρχή ακόμα, κανένας από τους δύο δεν το έχει επικοινωνήσει, καθώς κι οι δύο διατηρούν πολύ χαμηλό προφίλ στις προσωπικές τους ζωές», πρόσθεσε.

Ο συνεργάτης της και κωμικός, Φάνης Λαμπρόπουλος, δεν θα μπορούσε να μην «τρολάρει» τη συνάδελφό του στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνουν μαζί. Υποδέχτηκε στον «αέρα» τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό, φωνάζοντάς της «Υποδεχόμαστε όλοι μαζί το λιοντάρι της Καστοριάς. Το κορίτσι όνειρο. Τη δικιά μας Σακίρα», δεδομένου ότι η Κολομβιανή ποπ σταρ ήταν σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News