Παναθηναϊκός: Το θέμα προπονητή και η επόμενη μέρα

Πρώτη προπόνηση Κόντη με χαμόγελα - Δείτε φωτογραφίες

Ο αντι-Κόντης πρέπει ήδη να είναι στο μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό αν και με όσα έχουμε δει από το 1996 και μετά καθόλου έκπληξη δεν θα μας κάνει αν ο κόουτς συνεχίσει και του χρόνου!

Ο πρώτος ή ο τελευταίος θα είναι που θα κληθεί να …μάθει στου κασίδη το κεφάλι;

Δυστυχώς ακόμα και τον Γιούργκεν Κλοπ να έφερνες την επόμενη σεζόν, ως ποδοσφαιρικός οργανισμός θέλοντας και μη θα βιώσεις το καλοκαίρι τις δυσάρεστες ιδιότητες της μη συνέχειας σε όλα τα επίπεδα.

Της αλλαγής τριών προπονητών σε δέκα μήνες. Της διάλυσης ότι καλού είχες προλάβει να δημιουργήσεις.

Εκεί που ήθελες την διατήρηση του βασικού κορμού σου και κάθε καλοκαίρι ποιοτικές επιλογές στις μεταγραφές που θα ανέβαζαν επίπεδο το σύνολο, τώρα ετοιμαζόμαστε να γίνουμε ξανά μάρτυρες του επόμενου ράβε-ξήλωνε.

Σε σεζόν που (λογικά) θα έχεις καλοκαιρινά προκριματικά πολύ νωρίς και συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, με την υπομονή να έχει στερέψει και τον κόσμο στα κάγκελα έτοιμος να ξεσπάσει στην πρώτη γκέλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News