Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Σάντσες και ΑΕΚ Λάρνακας

Ζεστό το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για Σάντσες, σκέψεις για «ανέβασμα» του Βαγιαννίδη

Τι πραγματικά συμβαίνει με την υπόθεση του Αργεντινού.

Στην Κύπρο επιμένουν ότι ο Φακούντο Σάντσες έχει συμφωνήσει με τον Τσάβι Ρόκα για να συνεργαστούν στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Από την πλευρά του Αργεντινού δεξιού μπακ δεν επιβεβαιώνεται η συμφωνία σύμφωνα με την Live-sport και αφήνεται να εννοηθεί ότι θα μιλήσει με το Τριφύλλι προτού πάρει οποιαδήποτε απόφαση.

Προπόνηση και αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Άρη

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα της αποστολής του αγώνα.

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News