Παναθηναϊκός: Ιγκόρ Μπίσκαν, ο γενεθλιάζων πρωταθλητής Ευρώπης!
Γενέθλια έχει σήμερα ο Ιγκόρ Μπίσκαν, ο παίκτης που μας είχε ενθουσιάσει το καλοκαίρι του 2005, με την αύρα του πρωταθλητή Ευρώπης με την Λίβερπουλ.
Βέβαια όταν άρχισαν τα επίσημα ματς, ψάχναμε να τον βρούμε στο γήπεδο, όπως και το άλλο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα, Φλάβιο Κονσεϊσάο. Τόσα λεφτά στο βρόντο!
Το να έχεις μόλις κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, να έχεις (ψιλο)γεμάτες χρονιές στην Πρέμιερ Λιγκ, να παίρνεις μεταγραφή στην Ελλάδα και να καταφέρνεις να θεωρείσαι αργός στο δικό μας πρωτάθλημα θέλει πολλή προσπάθεια.
Γεννημένος στις 4 Μαΐου 1978 στην Κροατία, ο Ιγκόρ από μικρή ηλικία ξεχώρισε για τη σωματοδομή του και άρχισε να παίρνει ευκαιρίες στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Ζεράρ Ουγιέ έφερε τον παίκτη στο Λίβερπουλ τον Δεκέμβριο του 2000.
Κατάφερε να συμπληρώσει πάνω από 100 εμφανίσεις με τη φανέλα των Κόκκινων. Κορυφαία του χρονιά η σεζόν 2004-2005. Μπορεί να μην αγωνίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ως τα ημιτελικά ήταν ένα χρήσιμο γρανάζι στα χέρια του Ράφα Μπενίτεθ.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν ενθουσιασμένοι στο άκουσμα της μεταγραφής του, νιώθοντας πως με εκείνον και τον Φλάβιο τα πράγματα θα πήγαιναν καλά.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΤελικά αμφότεροι αποδείχθηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων με τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί μετά από μήνες και τον Κροάτη να μετατίθεται σε θέση στόπερ όπου και πάλι είχε θέματα παίζοντας κόντρα σε ευκίνητους αντιπάλους.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Backdoor Podcast: «Ο Παναθηναϊκός... χτυπάει Γιαμπουσέλε μετά την υπόθεση Λάιλς»
- Γράφεται ιστορία: Ο Γιαννακόπουλος καλωσόρισε πίσω στον Παναθηναϊκό τον Διαμαντίδη (pic)
- Διαμαντίδης: Η πρώτη δήλωση μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Σε αυτή τη διοργάνωση θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη κίνηση μετά τον Μπόνγκα και τα δεδομένα για Όσμαν