Φωτογραφία: Συνάντηση από τα παλιά - Σισέ και Πατέρας σε τετ α τετ!

Φωτογραφία: Συνάντηση από τα παλιά - Σισέ και Πατέρας σε τετ α τετ!

Μία παλιά φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τον Τζιμπρίλ Σισέ στα social media στην οποία απεικονίζονται ο Γάλλος και Νικόλας Πατέρας σε τετ α τετ.

Πιο συγκεκριμένα, ο άλλοτε πράσινος φορ δημοσίευσε την φωτογραφία καθώς δεν είναι μυστικό ότι οι δύο άνδρες είχαν εξαιρετικές σχέσεις.

Πάντως ο Σισέ συνεχίζει να έχει πολύ καλές σχέσεις και με την τωρινή διοίκηση του Τριφυλλιού ενώ πρόσφατα βραβεύτηκε και για την συνεισφορά του στον Σύλλογο.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τον ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ αφού έχει δηλώσει ξεκάθαρα την επιθυμία του να συμβεί κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον.

Δείτε παρακάτω:

Φωτογραφία: Συνάντηση από τα παλιά - Σισέ και Πατέρας σε τετ α τετ!

Πέρασε από το μικροσκόπιο δύο κυπριακές λύσεις ο Γιοβάνοβιτς!

O Παναθηναϊκός συνεχίζει να τσεκάρει την αγορά με σκοπό την απόκτηση εξτρέμ ή κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σκανάρει δύο περιπτώσεις εξτρέμ από την Κύπρο.

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Μαρκίνιος. Ο Βραζιλιάνος είναι 26 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και φέτος έχει 19 εμφανίσεις με 6 γκολ ενώ το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Μαϊου του 2025.

Έχει αγωνιστεί σε Καστανχάλ, Μπαάνγκου, Μπραγκαντίνο, Πόντε Πρέτα, Κορίνθιανς Β, Σπόρτ Ρεσίφε, Κορίνθιανς, Κουιάμπα και ΑΠΟΕΛ ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1.200.000 εκατ. ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Λέο Μπέγκτσον. Ο Σουηδός είναι 24 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Αγωνίζεται στον Άρη Λεμεσού και φέτος έχει 18 συμμετοχές με 5 γκολ ενώ το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Μαϊου του 2025.

Έχει αγωνιστεί σε Χαμάρμπι, Γκέφλε, Τάμπι, Χάκεν και Άρη Λεμεσσού ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News