Πέρασε από το μικροσκόπιο δύο κυπριακές λύσεις ο Γιοβάνοβιτς!

Πέρασε από το μικροσκόπιο δύο κυπριακές λύσεις ο Γιοβάνοβιτς!

O Παναθηναϊκός συνεχίζει να τσεκάρει την αγορά με σκοπό την απόκτηση εξτρέμ ή κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σκανάρει δύο περιπτώσεις εξτρέμ από την Κύπρο.

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Μαρκίνιος. Ο Βραζιλιάνος είναι 26 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και φέτος έχει 19 εμφανίσεις με 6 γκολ ενώ το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Μαϊου του 2025.

Έχει αγωνιστεί σε Καστανχάλ, Μπαάνγκου, Μπραγκαντίνο, Πόντε Πρέτα, Κορίνθιανς Β, Σπόρτ Ρεσίφε, Κορίνθιανς, Κουιάμπα και ΑΠΟΕΛ ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1.200.000 εκατ. ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Λέο Μπέγκτσον. Ο Σουηδός είναι 24 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Αγωνίζεται στον Άρη Λεμεσού και φέτος έχει 18 συμμετοχές με 5 γκολ ενώ το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Μαϊου του 2025.

Έχει αγωνιστεί σε Χαμάρμπι, Γκέφλε, Τάμπι, Χάκεν και Άρη Λεμεσσού ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Παναθηναϊκός: Ο λόγος της παρουσίας Αλαφούζου στο Κορωπί

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Αλαφούζος βρέθηκε το Σάββατο στη προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους παίκτες.

Ο ισχυρός άντρας της πράσινης ΠΑΕ θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αυτή την φορά δεν υπήρχαν γκάζια ούτε έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους όπως είχε κάνει πέρσι τον Δεκέμβριο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ήθελε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές προκειμένου οι Πράσινοι να καταφέρουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, τους τόνισε πως τα τελευταία κακά αποτελέσματα δεν αλλάζουν σε καμία περίπτωση την πίστη του προς αυτούς και ότι είναι σίγουρος πως σύντομα η ομάδα θα παρουσιάσει την εικόνα που είχε στον πρώτο γύρο.

Ο Αλαφούζος είχε και μία ιδιωτική συζήτηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον οποίο μίλησαν για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Αυτό που τόνισε ο μεγαλομέτοχος στον Σέρβο προπονητή είναι ότι είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει οτιδήποτε του ζητήσει με σκοπό η ομάδα να καλύψει όλες τις ανάγκες της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News