Ξύπνησε στο φινάλε ο ΠΑΟ Β', άγγιξε την ισοφάριση, αλλά τελικά λύγισε! (vids)

Ξύπνησε στο φινάλε ο ΠΑΟ Β', άγγιξε την ισοφάριση, αλλά τελικά λύγισε! (vids)

Την πρώτη ήττας εποχής Βάθκεθ έκανε ο Παναθηναϊκός Β’ στο γήπεδο της Λεωφόρου από τον Λεβαδειακό με τα γκολ των φιλοξενούμενων να σημειώνονται στο πρώτο δεκάλεπτο της συνάντησης. 

Η ζημιά, αρχικά, για την ομάδα του Βάθκεθ συνέβη στο 5′ με το μακρινό σουτ του Παναγιώτου να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Χριστογεώργου για να καταλήξει στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα, εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής του Μυτίδη δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πράσινο γκολκίπερ με τους Βοιωτούς να βάζουν τις βάσεις για τη νίκη στο Απόστολος Νικολαϊδης.

Ο Παναθηναϊκός Β’ είχε μια καλή στιγμή με τον Αθανασακόπουλο να μειώσει στο σκορ στο πρώτο μέρος. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και για ένα τρίτο τέρμα με τον Χριστογεώργο να σημειώνει δύο σημαντικές αποκρούσεις.

Στο β ημίχρονο ο Λεβαδειακός έκανε κι άλλες τελικές προσπάθειες με το 0-2 να παραμένει επτασφράγιστο. Οι πράσινοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς στο 80 και στο 82′, αρχικά με απευθείας εκτέλεση φάουλ που έβγαλε ο αντίπαλος πορτιέρο και εν συνεχεία με δοκάρι.

Τελικά, μείωσαν στο σκορ ενα λεπτό αργότερα με ωραίο τελείωμα του Σαρδέλη, ενώ ο Μαραθωνίτης λίγο έλειψε να ισοφαρίσει σε 2-2, όμως, αστόχησε με το κεφάλι προ κενής εστίας. Τελικά, ο Λεβαδειακός κλείδωσε το τρίποντο με κεφαλιά του Τζιμόπουλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News