Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Βαθμολογία: Τετράδα και πάλι ο Παναθηναϊκός

Φρεσκάρει την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς έχει βαρύ πρόγραμμα το «τριφύλλι» το προσεχές διάστημα.

Σε λιγότερο από 20 ημέρες, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά Αναγέννηση (εντός), Ιωνικό (εντός), Αναγέννηση (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός), ΟΦΗ (εκτός) και ΠΑΟΚ (εκτός) και ο Σέρβος τεχνικός καλείται να κάνει διαχείριση.

Στο τέρμα θα είναι ο Διούδης, ενώ αναμένεται να παίξουν Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ και Βιτάλ. Ίσως παίξει και ο Σάντσες, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Ιωαννίδης.

Πάντως, τις περισσότερες αλλαγές, σκοπεύει να τις κάνει ο Γιοβάνοβιτς στη ρεβάνς με την Αναγέννηση. Σκοπός του είναι «κλειδώσει» την πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι και να δώσει πολλές ανάσες στο δεύτερο.

Η πιθανή ενδεκάδα: Διούδης, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σάρλια, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Βιτάλ, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News