Ευθύνες του προπονητή μέχρι ενός σημείου

Εκνευρισμένος ο Γιοβάνοβιτς: «Έπαιξε με έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα η ΑΕΚ»

Η αλήθεια είναι πως αν σε εκτός έδρας ντέρμπι δέχεσαι γκολ στο 2′, όλοι οι σχεδιασμοί πάνε περίπατο.

Με τις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ΑΕΚ και απέκρουσε ο Ιταλός, φοβηθήκαμε ότι ο αγώνας πάει για… πολλά με λίγα αφού είναι γνωστό το κόμπλεξ εκτός Λεωφόρου/ΟΑΚΑ και ο φόβος που καταλαμβάνει τους πάντες όταν δεχθούν πρώτοι τέρμα.

Πάντως αν γινόταν γκολ μια από τις κλασικές ευκαιρίες που υπήρξαν στο β’ ημίχρονο ίσως λέγαμε άλλα σήμερα. Ωραία, φταίει ο Σέρβος που δεν έβαλε τον Αλεξανδρόπουλο (αν και η χρησιμοποίηση του έμπειρου Μαουρίσιο δεν ήταν πταίσμα, μιλάμε για έμπειρο, κλασάτο παίκτη με γκολ και ασίστ στα τελευταία παιχνίδια), που μάζεψε ένα σκασμό αργούς παίκτες, που δεν έχει αξιόπιστη άμυνα, που δεν έχει αλλαγές πίσω από Χουάνκαρ, Κώτσιρα, αλλά μην του ρίχνουμε και βάρη που δεν του αναλογούν.

Δεν είναι δική του ευθύνη που ο Κώτσιρας τρέμει τον ίσκιο του, που ο Παλάσιος δεν σκοράρει από πλεονεκτηκές θέσεις και που ο Αϊτόρ δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα άνευ αντιπάλου.




Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News